De huisartsen

De praktijkhouder is huisarts Van Dijken. Naast hem is huisarts Blokland werkzaam in de praktijk. Bij gelegenheid (bijvoorbeeld bij ziekte, vakantie, nascholing of grote drukte) zijn er andere waarnemend huisartsen.

Jan van Dijken, huisarts

 

Mijn naam is Jan van Dijken. In 2010 ben ik begonnen met een nieuwe huisartspraktijk voor de nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost. Op 1 oktober 2010 schreef ik mijn eerste patiënt in. De praktijk is in de jaren erna gegroeid tot een volwaardige praktijk. Elke dag heb ik plezier van de ervaring die ik heb opgedaan in de huisartspraktijken waar ik als waarnemer heb gewerkt, en van de ervaring als dokter op de spoedeisende hulp. Vanuit mijn praktijk verzorg ik, samen met collega Van Dijk uit Ederveen, de huisartsenzorg voor Huize Heimerstein (Zideris) in Rhenen. Van 2013 tot 2018 was ik columnist bij het Nederlands Dagblad.
Vrije dag: maandag.

 

 

 

Marie-Loes Blokland heeft in Leiden in 2008 haar artsenbul behaald. Hierna heeft ze ervaring opgedaan in het ziekenhuis als arts-assistent op de afdeling interne geneeskunde/ouderen en een jaar als arts in de psychiatrie gewerkt, bij de crisisdienst en op de open afdeling. In Utrecht heeft zij de huisartsopleiding gedaan en eind 2013 afgerond. Na eerst als huisarts in een aantal andere praktijken gewerkt te hebben, werkt ze sinds 2015 met veel plezier in deze praktijk. Inmiddels is dat uitgebreid naar 3 dagen per week (maandag, dinsdag en woensdag).  

Thuisarts
Contact

Hootsenheem 3
3907 NG  Veenendaal
fax. (0318) 500 630

Tel. (0318) 5000 20

info@huisartsvandijken.nl

Facebook
Keuringen
Accreditatie
Facebook