MGn

Mijn Gezondheid.net is een internetplatform waarmee u online afspraken kunt maken. Dit nieuwe platform is een veilige manier voor het online inplannen van afspraken.

Mijn Gezondheid.net is voor u als patiënt gratis te gebruiken. Het is nodig dat u zich eenmalig aanmeldt voor deze dienst door het invullen van een online formulier. Vervolgens zullen wij uw aanmelding verwerken. Hierna kunt u inloggen Mijn Gezondheid.net door op het logo in de linker zijbalk te klikken. Voor het inloggen is het nodig dat u DigiD gebruikt of gaat gebruiken. Deze aanmelding is per persoon, dus ook voor kinderen.

Om u aan te melden (eenmalig): klik hier.

Als u ingelogd bent, kunt u kiezen of u een afspraak wilt maken bij dokter Blokland (op dit moment: maandag en dinsdag), bij dokter Van Dijken (donderdag en vrijdag) of dat u geen voorkeur heeft. In het geval er een waarnemend huisarts is, kunt u ook specifiek bij hem/haar een afspraak maken.

Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken bij de assistente; o.a. voor een uitstrijkje, voor het aanstippen van wratten, of voor het meten van uw bloeddruk.

Waarschijnlijk wordt het in de toekomst ook mogelijk om via MijnGezondheid.net herhaalmedicatie te bestellen; dat gaat op dit moment nog via de praktijkwebsite.

Mocht u vragen hebben over het nieuwe platform, of problemen hebben bij het gebruik: mail naar administratie@huisartsvandijken.nl.

Veelgehoorde melding bij aanmelden: soms komt er een foutmelding bij het versturen van het aanmeldformulier, terwijl het lijkt alsof alle velden juist zijn ingevuld. Dit komt door een fout in het formulier. Bij het veld ‘Postcode’ moeten de vier cijfers en de twee letters ZONDER spatie worden ingevuld. Ook mét spatie kleurt het vakje helaas groen, maar stuit je op een foutmelding.

Thuisarts
Contact

Hootsenheem 3
3907 NG  Veenendaal
fax. (0318) 500 630

Tel. (0318) 5000 20

info@huisartsvandijken.nl

Facebook
Keuringen
Collega’s
Accreditatie
Facebook