Welkom bij huisartspraktijk Van Dijken

vertrouwde zorg dichtbij

Sinds 1 oktober 2010 is dé huisartspraktijk voor de wijk Veenendaal-Oost geopend.

Inschrijving in de praktijk staat open voor inwoners van Veenendaal (m.u.v. Veenendaal-West, vanwege de afstand) en voor inwoners van andere kernen die binnen een reisafstand van ca. 10 minuten van de praktijk wonen.

button-snel

Het is mogelijk om binnen Veenendaal van huisarts te veranderen. Als u in de wijk Veenendaal-Oost of Dragonder-Oost-Zuid (o.a. de woontorens Solido en Entrada) woont of komt wonen, is dat zonder meer mogelijk. Als u in een andere wijk woont, overlegt u dan met uw huidige huisarts waarom u liever een andere huisarts kiest.

Meer informatie over het overstappen van huisarts, vindt u in de folder van de NPCF (Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie) en de LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging). U kunt de folder hier downloaden.

Als u graag eerst een kennismakingsgesprek wilt voordat u de beslissing wilt nemen om over te stappen, kan dat uiteraard. Bel dan even voor het maken van een afspraak: (0318) 5000 20.

De praktijk is gevestigd aan de Hootsenheem 3 (Kloppend Hart Huis, eerste verdieping; Veenendaal-Oost). Klik hier voor een routebeschrijving in PDF-formaat.

Thuisarts
Contact

Hootsenheem 3
3907 NG  Veenendaal
fax. (0318) 500 630

Tel. (0318) 5000 20

info@huisartsvandijken.nl

Facebook
Keuringen
Accreditatie
Facebook